Tarot: Uvid u podsvjesno

Tarot koji već stoljećima djeluje kao ezoterijsko, mistično sredstvo koje može dati odgovore na svako pitanje, put je u podsvjesno te ako vam ga tumači dobar tarot majstor onda možete otkriti ne samo odgovore na svoja pitanja, razotkriti tajne, sumnje već samim time biti sretniji u spoznavanju istine čak kada je ta istina onakva kakvu baš i ne priželjkujemo.
Tarot karte zalaze u podsvjesno i otkrivaju vam potencijale za kakve niste ni svjesni da ih imate. 78 karata tarota ne otvara se istodobno već ima mnogo načina i kombinacija otvaranja, a jedno od najjednostavnijih je ono s otvaranje 3 tarot karte koje služi za jednostavnija pitanja.
Obično, kad smo u nekoj neželjenoj situaciji kao što je prekid ljubavnog odnosa ili “nemogućnost” uspostave ljubavne veze, karte vam mogu otkriti način i put da se odnos ponovo uspostavi ili da uđete u željenu vezu za koju smatrate da je praktički nemoguća. Ono što dobar tumač otkriva nije vidljivo očima i skriva se od našeg svakodnevnog svjesnog razmišljanja, pa nam se takva otkrića mogu činiti čudesnima. No ne radi se ni o kakvim čudima već zanemarivanju onoga što smo svi nekada davno davno posjedovali: sjedinjenost s prirodom-uvid u podsvjesno. Energija osobe koja postavlja pitanje također dolazi iz skrivenih dijelova svijesti i budi se pri tumačenju, ali ne utječe, kako mnogi vjeruju, na ishod tumačenja, na odgovor na pitanje.
Čitač karata je sam sa svojim kartama i dubokom koncentracijom te sposobnošću uvida u mistično, jer samo tako na pravi i istiniti način može doći do odgovora.
Ako mislite da vaše želje mogu utjecati na odgovore-varate se. Karte nemaju vezu s vašim željama već se spajaju, zajedno s tumačem, s vašom podsviješću i tako daju otkriće skrivenog, rješenje “nerješivog” i, na koncu, savjet kako djelovati u vezi onoga što pitate.
Jedino što je bitno dok osluškujete tumačenje jeste vaše povjerenje, vjera da ćete doći do odgovora kao i da ste ga spremni čuti ma kakav da jeste.