Imam 39 godina.
Iz godine u godinu kroz cijeli život upadam iz jedne loše veze u drugu?
Baš kad pomislim kako je sve s nekim tipom u redu, nešto se pokaže kao drastična greška ili moj previd i dođe do prekida. Pitam se jesam li prokleta? Je li na meni magija?
Nikako da nađem ljubav u kojoj ću naći mir i zasnovati obitelj s osobom koja je normalna, u koj ću biti sretna.

Odgovor:
Prema vašem datumu rođenja (koji ne objavljujemo), nema na vama nikakvog prokletstva niti magije. Radi se o tome da nesvjesno birate osobe koje nisu za vas, a to činite jer se bojite, svaki put bojite, (usput i nadate što je paradoksalno), da ste pronašli “ono pravo” ali da će se na kraju sve izjaloviti. Nadam se da shvaćate o čemu vam govorim. Isto tako dosta ste naslijedili od majke koja je prošla dug put da bi pronašla pravu ljubav – vašeg oca. Možda da razgovarate malo s njom i uvidite bolje neke stvari.
Vama je sudbinski put jako težak, no za ne tako dugo vremena naići ćete na osobu koja će vam pružiti to što tražite. Zato ste zaglibili u vlastitoj karmi koja je komplicirana. Previše straha nosite u sebi i on vam je glavna kočnica, ai previše predrasuda. Vrijeme je da se mijenjate u pogledu ljubavi i ljubavnih odnosa.
Savjet: Prepustite se, nećete ništa izgubiti već samo dobiti.