U crnu magiju ne vjerujemo dok nam se ne počnu događati neobjašnjive stvari ili samo jedna stvar, jedan događaj koji ne možemo objasniti, shvatiti, a ni prihvatiti, jer nam je nepojmljiv. Zapravo je sve isto kao i prije mnogo stoljeća: nevjerica, predrasude, osuđivanje i slično. Stari narodi znali su moć crne magije i služili se njome i branili od nje i bili proganjani, mučeni i ubijani od strane “inkvizitora istine” koji vjeruju samo u ono što je svakodnevno i očima vidljivo i poznato. Neobjašnjivi negativni događaji koji počnu da nam se događaju na poslu, u ljubavi ili drugim životnim područjima nagone nas da se zapitamo što nam se to događa, zašto, kojom silom? Obično ljudi okrive sudbinu i pomire se s tom činjenicom, međutim ima i onih koji će istraživati, pitati, tražiti, analizirati ne bi li doznali zašto i kako. Onih koji se bave njome danas je više nego ikada prije. Koristi se ne samo u svrhe razdora pojedine osobe, već se sve češće primjenjuje i na višim, globalnim razinama: u namjeni za stjecanje moći, jačanje ekonomske sigurnosti, stjecanje bogatstva i slično. Svatko može pasti pod utjecaj i da ne postoji osoba imuna na utjecaj istih. Već stoljećima je poznato efikasno liječenje svetim spisima, molitvama, amajlijama, kao i moćnim zapisi koji su djelotvorni svakoj situaciji. Molitve zahtijevaju vrijeme od nekoliko sati neprekidne molitve, koja u nerijetkim u ovisnosti od jačine uroka ili crne magije pod čijim je utjecajem neka osoba. U toku molitve, skidajući crnu magiju sa žrtve, a također se na kraju radi zaštita koja je neophodna za dalje funkcioniranje osobe, a koji služe kao zaštita u budućnosti i otvaranje novih puteva za novi početak sretnog ljubavnog ili poslovnog ili nekog drugog područja života. Isto tako, ukoliko i oni koji nisu pod djelovanjem magije ali žele privuci ljubav ili novac u svoj život, mogu se obratiti stručnoj osobi u tu svrhu bez potrebe da ste u blizini osobe koja će vam pomoći. Ime, prezime, datum i mjesto rođenja često su potrebni onome tko skida magiju, a to je obično vidovnjakinja / vidovnjak.
Na žalost, mnogi se danas predstavljaju kao stručnjaci i to možete pronaći na svakom koraku, a malo ih je koji su doista to što tvrde da jesu.

Par stvari koje može učiniti crna magija?

Rastaviti vas od voljene osobe
Ne dopustiti da uđete u vezu s onim s kim želite
Financijski unazaditi
Razdor u vezama i obitelji, prijateljstvima
Manipuliranje na daljinu koje smatra jednim od najpodmuklijih vidova

Poznati načini:

Podmetanje raznih predmeta – nagazna crna magija je jedan od najkorištenijih načina, a i najlakši da se nekome napravi zlo
Prokletstva mogu biti bačena ili nasljedna
Urokljive oči mogu djelovati moćno negativno i dovesti vas u nepoželjna stanja ili situacije – blago rečeno
Ljuska od jajeta su slične nagaznim podmetanjima
Vudu lutke su široko područje koje bi zahtijevalo duga objašnjenja. Dovoljno je znati da na žalost uspješno djeluju.

Napomena:
Crna magija je podmukla i nevidljiva te djeluje kao što djeluje svako zlo, pa je treba strogo odijeliti od bijele magije, jer bijela magija je zapravo u temelju skidanje crne magije ili uroka drugim riječima.
Svaki način crne magije može se iskorijeniti, pa vam preporučujemo ako ste u nekoj lošoj, čudnoj, neobjašnjivoj situaciji da nam se obratite da se problem riješi. Jer crna magija ili urok ne mogu nestati sami od sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *