Kako i zašto su tu tarot majstori

Tarot majstori će vam besplatno na ovim stranicama govoriti o tarotu, svojim iskustvima, prednostima i nedostacima profesionalnim bavljenjem tarotom. Isto tako ćete doznati značenje svake karte pojedinačno te kako se tumačenje tarota radi i šta je potrebno da ima jedan tarot majstor u sebi da bi bio vrhunski tarot majstor. Postoji samo dvije vrste ljudi koji se bave tumačenjem karata tarota: oni koji se samo predstavljaju kao poznavatelji tarot divinacije i oni koji imaju dar proricanja  ili čitanja karata. Trećeg nema. Božanski je dar dar proricanja te nije dat mnogima već manjini. Isto je tako u čovjekovoj prirodi da uvijek traži odgovore na životna pitanja kao što je priroda tarota da te odgovore i sadrži. Zato smo u prednosti u odnosu na prošla vremena kada su se tarot majstori morali skrivati, istovjetno kao i takozvane vještice pod progonima raznih “boljih i moćnijih” od njih. Danas više nije tako. Živimo u lijepo vrijeme kada se dar proricanja cijeni i traži na svakom koraku.

Zašto tražimo tarot majstore

Upravo zato što život pred nas stavlja i prečesto prepreke koje nas zbunjuju, izbacuje pitanja na koja ne nalazimo odgovore na mjestima gdje bi ih željeli naći, te smo često izgubljeni i nemoćni kada se nađemo u nepovoljnoj životnoj situaciji. Tek tada dolazi na red mistična i okultna moć tarota i onda shvaćamo da nam nešto iz dubine duše daje znak da odgovor potražimo gdje do tad nikada nismo, kod tarot majstora.

Kakva je pomoć od tarot majstora

Iskreni točni odgovori koji će vam pomoći da doznate ono što želite znati. Da otkrijete tajne koje su vam skrivene. Da prestanete biti u zabludi. Da pronađete odgovarajući životni put za sebe u trenutku kad ne znate gdje ni kako. Da pustite svoju dušu da poleti u pravom smjeru. Da se prepustite istini čak i kada vam i nije po volji, jer samo istina vodi do sreće. Pitanja su neograničena: tarot za zdravlje, financije, posao, odnose općenito kao i
ljubavni tarot