Ljubavne laži


Kako vam tarot tumačenje u tome može pomoći, pitate se? Tako što će vam direktno dati odgovor na pitanje da li vam je partner/partnerica vjeran/vjerna kao i savjet što činiti u takvoj situaciji.

Ljubav o kojoj čitamo, ona o kojoj su nam pričali dok smo odrastali, ona o kojoj se priča samo lijepo…Skoro da ne postoji. Ako ste ikada doživjeli da vas partner/partnerica slaže, iznevjeri, onda to i znate. Ono na što trebamo gledati su djela voljene osobe, a ne puste riječi. Jer svatko može olako izgovarate ljubavne fraze, a svatko također može raditi nešto posve drugo iza vaših leđa. Uzimati nečiju ljubav zdravo za gotovo moglo bi vas skupo koštati. Vjerovati nečijim riječima, a ne obraćati pažnju što ta osoba radi kada misli da je ne možete vidjeti – velika je greška. čak i oni koji se čine najvjerniji, najpouzdaniji, koji se čine da vas beskrajno vole, mogu vas sutra iznevjeriti…Kao i vi njih.

Srce je čudan solo igrač, radi po svome, ima svoja pravila i nema veze s mozgom niti je želi imati. Možete biti s nekim godinama, pa da vas ta osoba na koncu ipak iznenadi s nečim što nikada ne bi očekivali od nje, kao na primjer-nevjerom. Povrijeđeni, na trenutak gubite vjeru u ljubav općenito, a neki i za stalno.

Opraštanje je plemenito i utješno za one povrijeđene, ali opraštanje jedan put, a ne dva, tri, četiri, pet, šest…puta.

Kada poklanjate srce nekome, ne zaboravite da ste vi na prvom mjestu, a tek onda osoba kojoj poklanjate svoje srce. Jer ako sebi niste na prvome mjestu, ne možete biti ni nekome drugome. Tako će te se ujedno i zaštiti na jedan način, mada ne u potpunosti, jer se to i ne može. Ne dajte se zavesti srcem tako da ovisite o drugoj osobi misleći kako će te umrijeti bez nje. Lijek za to postoji. Da, ali nije vidljiv prostim okom već dubljim uvidom…Zašto? Ljubav je misterij i kao takva se i treba promatrati. Ako ste iznevjereni u ljubavnoj vezi to ne znači da niste voljeni. Događa se, sutra se može dogoditi i vama, ne poričite. Jer…Kako smo već rekli, srce je čudan solo igrač i ima svoja pravila koja svaki čas mijenja.